ENTRADES ANTERIORS


LA RIBALERA torna el proper 28 de Juny de 2015. La IV edició de LA RIBALERA discorrerà pels municipis de Tírvia, Burg, Farrera i Os de Civís, amb part del seu traçat dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Enguany allarguem la nostra cursa estrella i convertim la Ribalera38 en Marató de Muntanya


El número de corredors serà limitat a un màxim de 500 (200 per la Marató per Alta Muntanya la Ribalera, 300 per la Mitja Marató la Ribalera). Vols veure un tastet del que hi trobaràs? 



En aquest mateix web, anirem actualitzant la informació oficial. I en les nostres Xarxes Socials, ens dedicarem a narrar aquesta petita però sentida història. Fes-te seguidor i aporta també el teu punt de vista, amb les teves fotos i comentaris.

T'hi esperem!!!  

L’ORGANITZACIÓ LA RIBALERA 2015

3 comentaris:

  1. Ha sigut una cursa magnífica i espectacular, un fora de serie! M'ha agradat moltíssim, ja que és molt complerta: neu, fang, rius, fent cim, crestejant, trepant, camp a través, terreny tècnic i només 5% de pista forestal. La organització un 10! Cita obligatòria pels corredors als que els agradi l'alta muntanya!

    ResponElimina
  2. Hola Conxi, gracies pel teu interés per col·laborar en aquesta nova edició de la Ribalera. Quan puguis pots omplir el formulari que trobaràs a la dreta del blog, secció VOLS SER VOLUNTARI? FORMULARI. Ens veiem a Tírvia ben aviat!

    ResponElimina